Open

APK Amersfoort

APK AMERSFOORT

Carteam Smink

APK VOOR AMERSFOORT EN OMSTREKEN: AUTOBEDRIJF CARTEAM SMINK

Zoekt u een garage voor de APK keuring van uw auto in de regio Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor een goede en snelle APK keuring in Amersfoort. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

APK TEGEN EEN SCHERP TARIEF IN AMERSFOORT

Bij Autobedrijf Carteam Smink, de APK-garage voor Amersfoort, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen een scherp tarief voor de APK te keuren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Autobedrijf Carteam Smink daarmee dé garage voor de APK keuring in Amersfoort en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor een juiste APK keuring van alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, voor het geval wij (elektronische) storingen van uw auto op moeten lossen.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Smink
Carteam Smink

DAAROM VOOR DE APK NAAR AUTOBEDRIJF CARTEAM SMINK IN AMERSFOORT

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Smink?

Bij Carteam Smink staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Smink is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN