Open

Autobedrijf Amersfoort

AUTOBEDRIJF AMERSFOORT

Carteam Smink

HÉT AUTOBEDRIJF VOOR AMERSFOORT EN OMSTREKEN

Zoekt u een autobedrijf in Amersfoort voor het onderhoud en reparatie van uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar auto-onderhoud in Amersfoort. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

HET AUTOBEDRIJF IN AMERSFOORT MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN

Bij autobedrijf Carteam Smink staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is Carteam Smink daarmee dé garage in Amersfoort en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare automerken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

CONTACT

Carteam Smink
Carteam Smink

DAAROM NAAR AUTOBEDRIJF CARTEAM SMINK

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Smink?

Bij Carteam Smink staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Smink is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN