Open

Garage Amersfoort

GARAGE AMERSFOORT

Carteam Smink

DÉ GARAGE VOOR AMERSFOORT EN OMSTREKEN

Zoekt u een garage in Amersfoort voor het onderhoud en reparatie van uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar onderhoud in Amersfoort. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

DE GARAGE IN AMERSFOORT MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN

Bij garage Carteam Smink staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is Carteam Smink daarmee hét autobedrijf in Amersfoort en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

CONTACT

Carteam Smink
Carteam Smink

DAAROM NAAR GARAGE CARTEAM SMINK, DÉ GARAGE VOOR AMERSFOORT

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Smink?

Bij Carteam Smink staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Smink is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN