Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Smink

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Smink is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Hooglanderveen en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Smink

Alle merken En alle types

Bij Carteam Smink in Hooglanderveen vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Smink! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Smink.

Meer informatie

Carteam Smink

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Bianca De Noten
Bianca De Noten
De service is uitstekend; Ik ga als klant altijd zeer tevreden weg. Ze staan de klant heel vriendelijk te woord en ze nemen de tijd voor het gesprek. Ze doen hun uiterste best om de klant te helpen en vinden altijd wel een oplossing. Zo een fijne service vind je tegenwoordig bijna niet meer. Complimenten aan Carteam autobedrijf Smink!
Wim Jansen
Wim Jansen
Voorheen ging ik naar de merkspecialist maar dat is met deze prima garage in de buurt helemaal niet nodig. Klantvriendelijke benadering ook, door zowel leiding als monteurs.
Justin Storm
Justin Storm
Goed geholpen. Klein probleem wat zich voordeed werd keurig onder garantie opgelost. Fijne service!
Cissy
Cissy
Eerste keer bij Carteam Smink maar zeker niet de laatste keer. Vriendelijk personeel, redelijke prijs, snelle service 👍👍👍👍👍
Yaron Barki
Yaron Barki
Ontzettend vriendelijk en heel servicegericht. Twingo snel klaar. Tot de volgende!
Bekijk beoordelingen