Open

Auto Onderhoud

Onderhoud en reparaties aan je auto

Carteam Smink

De onderhoudsbeurt van je auto

Je auto is een kostbaar bezit waar je natuurlijk goed voor zorgt. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat je auto in goede staat blijft, maar vooral ook dat je altijd met een veilig gevoel de weg op kunt. Bij een onderhoudsbeurt worden de belangrijkste onderdelen van je auto gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Zo wordt slijtage snel opgemerkt en kunnen grote, kostbare reparaties voorkomen worden.
Je hebt de keuze uit verschillende soorten onderhoud, van een APK tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij je auto tot in de puntjes wordt verzorgd. De kosten van een grote beurt hoeven bij ons niet hoog te liggen. 

CONTACT

Veilig de weg op

Ook wanneer je weinig rijdt is een onderhoudsbeurt voor je auto belangrijk. Weinig kilometers maken brengt voor je auto namelijk zijn eigen risico’s met zich mee. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit wanneer je weinig rijdt, en dit kan voor grote problemen zorgen. Dit komt omdat er dampwater bij de olie kan komen, dat er bij korte ritten niet uit verdampt. Het is hierdoor aan te raden minimaal ééns per jaar de olie te laten verversen. Dit gebeurt bij een onderhoudsbeurt van je auto, maar bij ons kan dit ook apart.
 

CONTACT

Carteam Smink
Carteam Smink

Auto-onderhoud op maat

Onze experts staan voor je klaar. Bij ons ben je verzekerd van goed onderhoud waarbij op alles wordt gelet. Je auto wordt geïnspecteerd op een groot aantal punten, afhankelijk van het merk, type en bouwjaar. De onderdelen die belangrijk zijn voor een veilige autorit, zoals de remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, worden door ons altijd gecontroleerd.

AFSPRAAK MAKEN

Waarom onderhoud aan je auto?

Door je auto regelmatig te laten onderhouden zorg je ervoor dat je altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor de auto niet onnodig schade oploopt wanneer je hier te lang mee doorrijdt. Ook kun je op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer je merkt dat je auto anders rijdt dan normaal, of er ‘vreemde’ lampjes beginnen te branden op je dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kun je ons ook altijd bellen.

CONTACT OPNEMEN

Carteam Smink
Auto onderhoud

Waarom Carteam Smink?

Bij Carteam Smink staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Smink is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN