Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Smink

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Smink is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Hooglanderveen en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Smink

Alle merken En alle types

Bij Carteam Smink in Hooglanderveen vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Smink! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Smink.

Meer informatie

Carteam Smink

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Martin van de Bovenkamp
Martin van de Bovenkamp
Fijne garage voor APK en onderhoud. Duidelijke communicatie vooraf en goed overleg bij bijkomende kosten. Ze kijken actief naar de best betaalbare onderdelen. Voor mij geen onderhoud bij de officiële dealer meer.
Ayla Verhoeven
Ayla Verhoeven
Wij komen al een aantal jaar bij Carteam Smink in Hooglanderveen. We zijn erg tevreden over de service, de communicatie (er wordt netjes gebeld, als er iets tijdens een APK of kleine beurt moet worden gemaakt/besteld) en het personeel is erg vriendelijk. Fijn dat er gekozen kan worden uit een leenfiets of een leenauto, mocht je auto daar blijven staan voor onderhoud.
Cheyenne van Riet
Cheyenne van Riet
Wij zijn erg tevreden over het bedrijf dat onze auto heeft gerepareerd. Vriendelijke en deskundig personeel. Waren op voorhand al bezig met informatie inwinnen over onze problemen en konden ons goed helpen. De auto rijdt weer als vanouds.
Patrick De Graaf
Patrick De Graaf
No nonsens garage! Eerlijkheid duurt het langst. Mijn vader komt hier al vele jaren en op aanraden van hem overgestapt naar deze garage. Kom er nu ook een paar jaar naar volle tevredenheid. Houd dit vast! Top.
roy nellen
roy nellen
Sinds ik van de merkdealer niet de service kreeg die ik verwachtte ben ik overgestapt naar Berry. Nu mijn 2e auto in onderhoud. Fijne persoonlijke service. Ga altijd met een tevreden gevoel de auto ophalen. Indien er een probleem is zijn ze altijd beschikbaar om mee te kijken en denken.
Bekijk beoordelingen